Nagomilano iskustvo od preko 30 godina u Informaciono komunikacionim tehnologijama (IKT) dalo je sigurnost za razvoj domaćeg brenda u oblasti strukovnog kablovskog sistema – ICOM®.

ICOM® je razvijen, brendiran i atestiran 2012. godine i od tada je isporučeno preko 12.000 komunikacionih ormara (rack ormara) sa svom potrebnom opremom (RJ45 utičnice, patch paneli, data kablovi).

Nudimo i ostalu opremu neophodnu za izgradnju fizičke infrastrukture računarskih mreža: PNK regale, plastične kanalice i parapete, plastične i metalne cevi za instalaciju kablova. Kao i aktivnu opremu brendova: HPC, ELTEX i LEVELONE.

Da bismo u ovoj fazi obezbedili svetske sertifikate (GMHT, DELTA, 3P,…) za ICOM®. brend koristimo data kablove I utičnice sertifikovanog nemačkog distributera opreme za komunikacije EFB (www.efb-elektronik.de) uz njihovu saglasnost. Na taj način ICOM® poseduje sve potrebne sertifikate koji potvrđuju kvalitet opreme za Strukturni Kablovski Sistem (SKS) koju nudi.

U zemlji se proizvodi sve one komponente čija je kvalitetna proizvodnja moguća (rack ormari, patch paneli, PNK regali, različite kutije i dr., (više od 50% brenda).

Ostatak opreme za ICOM se proizvodi u zemljama EU (data kablovi i većina utičnica viših kategorija,…) tako da se više od 90% Brenda proizvodi u Evropi.
Slobodno se može reći da je ovo, ne samo Srpski brend, već brend sa najvećim učešćem komponenti proizvedenih u Evropi, pri čemu je i odnos cene i kvaliteta zasigurno najbolji.

Uvereni u kvalitet proizvoda ICOM® -a dajemo garanciju od 30 godina na isporučenu opremu, uz adekvatni partnerski dogovor.

Zbog svega navedenog, slobodno možemo reći:

ICOM®- KUPUJMO KVALITETNO A DOMAĆE

U okviru ICOM® kao proizvod se izdvajaju po rešenjima, praktičnosti i ceni MultiMedijalna Kutija – MMK, ormani za koncentraciju slike, zvuka i podataka u stanu(Home Consolidation Cabinet, FTTH – Fiber To The Home, Kućni komunikacioni ormar, Razvodna IT tabla).

“PROZOR U SVET”

Dobijen je i sertifikat RATEL-a za primenu na našim prostorima.

Do sada je urađeno preko 14,000 informatičkih stanova sa našim ICOM multimedijalnim ormarićima – MMK, kao što su bili projekti blokova: Centar garden, Stepa Stepanović, Savograd, Zemunske kapije, kao i veliki broj nezavisnih zgrada…

 

Sebe smatramo partnerom investitora jer pored toga što imamo nove ideje, mi smo i direktni uvoznici ili proizvođači opreme, što obezbeđuje najbolje cene za vrstu opreme koju nudimo.

Ukoliko imate posao iz ove oblasti, kontaktirajte nas da vam damo našu ponudu, koja će govoriti umesto nas.