ICOM®

Nagomilano iskustvo od preko 30 godina u Informaciono komunikacionim tehnologijama (IKT) dalo je sigurnost za razvoj domaćeg brenda u oblasti strukovnog kablovskog sistema – ICOM®.

ICOM® je razvijen, brendiran i atestiran 2012. godine i od tada je isporučeno preko 12.000 komunikacionih ormara (rack ormara) sa svom potrebnom opremom (RJ45 utičnice, patch paneli, data kablovi). U sastav brenda ulaze I PNK regali, plastične kanalice I parapeti, plastične I metalne cevi za instalaciju kablova.

Nakon toga je dobijen sertifikat RATEL-a za primenu na našim prostorima.

Da bismo u ovoj fazi obezbedili svetske sertifikate (DELTA, 3P,…) za ICOM®. brend koristimo data kablove I utičnice sertifikovanog nemačkog distributera opreme za komunikacije EFB (www.efb-elektronik.de) uz njihovu saglasnost. Na taj način ICOM® poseduje sve potrebne sertifikate (DELTA, 3P,..) koji potvrđuju kvalitet opreme za Strukturni Kablovski Sistem (SKS) koju koristi. U zemlji se proizvodi sve one komponente čija je kvalitetna proizvodnja moguća (rack ormari, patch paneli, PNK regali, različite kutije i dr., (više od 50% brenda). Skoro sav ostatak se proizvodi u zemljama EU (data kablovi I većina utičnica viših kategorija, PNK regali, kanalice I parapeti, plastične I metalne cevi za instalaciju tako da se više od 90% Brenda proizvodi u Evropi.
Slobodno se može reći da je ovo, ne samo jedini Srpski brend, već brend sa najvećim učešćem komponenti proizvedenih u Evropi, pri čemu je i odnos cene i kvaliteta zasigurno najbolji. Uvereni u kvalitet proizvoda ICOM® -a dajemo garanciju od 25 godina na isporučenu opremu, uz adekvatni partnerski program.
Zbog svega navedenog, slobodno možemo da kažemo,

ICOM®- KUPUJMO KVALITETNO A DOMAĆE

Do sada je urađeno preko 14,000 informatičkih stanova sa našim multimedijalnim ormarićima ICOM (komunikacioni ormari u stanu za koncentraciju zvuka, slike i podataka), kao što su bili projekti blokova: Centar garden, Stepa Stepanović, Savograd, Zemunske kapije, kao i veliki broj nezavisnih zgrada.

U više zgrada na Dedinju i Vračaru urađeni su pametni stanovi, kao i više pametnih kuća.

Uspešno smo kao i u roku završili: projektovanje i izvođenje elektronstalacija smeštajnog dela Hotela Sheraton (160 soba) u Novom Sadu, I izvođenje svih elektroinstalacija na Hotelu Mama Shelter (125 soba) u Rajićevoj ulici u Beogradu.

U oblasti protivpožarnosti i sigurnosti možemo da se pohvalimo da smo 2002. godine na naše tržište doveli i postali partneri italijanskog proizvođača vrata DIERRE – najvećeg proizvođača vrata za zaštitu na svetu sa oko 600,000 proizvedenih vrata godišnje. Takođe, ono što odlikuje DIERRE vrata jesu i inovacije i patenti koji su im priznati što obezbeđuje visoki kvalitet proizvoda.

U prethodnom periodu, Infohome je prodao više od 15,000 protivpožarnih i sigurnosnih vrata širom Srbije. Podatak o kvalitetu jeste i to što skoro nikakvih garantnih primedbi nismo imali.

Pored DIERRE vrata, poslednjih 5 godina u ponudi imamo i domaća sigurnosna vrata CITY (vrata koja su metalno opšivena, sa poluštokom, po uzorku na DIERRE i njihovom bravom, ali nižom cenom), i STILL (drvena vrata sa inovativnim sistemom otključavanja) u okviru našeg brenda FERMO.

Od skoro nudimo i unutrašnja vrata, različitog dizajna i sa dobrim cenama, koja su proizvedena u najsavremenijoj fabrici koja proizvodi oko 180,000 vrata godišnje (od toga oko 90,000 vrata za Dierre), a koja se nalazi na 350 km od Beograda.

Sebe smatramo partnerom investitora jer pored toga što imamo nove ideje, mi smo i direktni uvoznici ili proizvođači, što obezbeđuje najbolje cene za opremu koju nudimo.

Ukoliko pak imate posao iz ove oblasti, kontaktirajte nas da vam damo našu ponudu koja će govoriti umesto nas.

BeTheme WordPress Theme